تصمیم گیری برای ترک تریاک یک گام بزرگ در زندگی فرد معتاد به حساب می آید. بسیاری از معتادان پس از تصمیم گیری برای ترک، تصمیم می گیرند تا این فرایند را در خانه انجام دهند. به همین دلیل، معمولا به دنبال بهترین روش ترک تریاک منزل خود هستند. اما این کار همیشه نتیجه دلخواه را نداشته و حتی ممکن است فرد مجددا به سمت مصرف تریاک روی بیاورد.با این حال اگر ترک تریاک در منزل نیز مانند آنچه در کلینیک ترک اعتیاد رخ می دهد انجام گیرد، می توان به اثربخشی آن امید بیشتری داشت. در فرایند ترک تریاک، فرد باید هم از نظر روانی و هم از نظر جسمی، اعتیاد خود را کنار بگذارد. به همین دلیل، بدون اغراق می توان گفت که ترک تریاک یک فرایند سخت و طاقت فرسا است. اما اگر همین فرایند سخت بر اساس یک برنامه ریزی درمانی دقیق و با یک انگیزه قوی انجام گیرد، مسلما فرد را به نتایج بی نظیری خواهد رساند. یک برنامه ریزی اصولی برای ترک تریاک باید توسط متخصصین این امر انجام گیرد. یک پزشک متخصص، یک روانشناس خبره و گروهی از افراد با تجربه اعضای تیمی هستند که می توانند بیشترین انگیزه و توانایی ترک تریاک را به یک فرد بدهند.
کلینیک ترک اعتیاد نگین، با بهرهگیری از تیمی مجرب از روانشناسان، روانپزشکان و مشاوران اعتیاد، فضایی ایدهآل برای ترک اعتیاد ایجاد کرده است. در این کلینیک، علاوه بر درمانهای دارویی، از روشهای نوین درمانی همچون درمان شناختی-رفتاری، مشاورهی فردی و گروهی، و رواندرمانی استفاده میشود.
با بستری شدن در کلینیک نگین، تحت نظارت ۲۴ ساعته پزشکی قرار خواهید گرفت و از حمایتهای لازم برای پیشگیری از عود مجدد برخوردار خواهید شد. برای شروع روند ترک اعتیاد، به وبسایت کلینیک ترک اعتیاد نگین مراجعه کنید.
روش های مختلف ترک تریاک در منزل
برای انجام ترک تریاک در منزل، قبل از هر چیز فرد باید یک انگیزه قوی داشته باشد. در گام بعد بهتر است فرد معتاد به سوالاتی پاسخ دهد. ثبت پاسخ این سوالات در یک دفترچه یادداشت می تواند بسیار مفید باشد. نوع مصرف، میزان مصرف، اثرات مثبت و منفی مواد مخدر بر زندگی او، اثرات مثبت ترک اعتیاد بر زندگی او، شرایط احتمالی بعد از ترک تریاک، هزینه هایی که ممکن است ترک برای او در پی داشته باشد و مواردی از این قبیل، از جمله سوالاتی هستند که فرد باید در ابتدای فرایند ترک از خود بپرسد. این کار کمک می کند تا فرد از نظر روانی برای ترک تریاک در منزل آمادگی لازم را پیدا کند. برای این که فرد بتواند در این راه استوار باقی بماند باید دلایلی که به خاطر آن ها ترک می کند را نیز در نظر داشته باشد. حتی ممکن است شخص پیش از این، تجربه ترک تریاک در منزل یا کلینیک را داشته باشد. در چنین شرایطی باید حتما دلایل بازگشت خود را نیز یادداشت نمایید. مسلما توجه به نقاط ضعف او در مراحل قبل می تواند به ترک اعتیاد کنونی وی کمک کند. لازم است بیماران ارتباط خود را با همه افرادی که به نوعی آن ها را به یاد روزهای قبل از ترک اعتیاد خود می اندازند، قطع کنند. همچنین طی فرایند ترک تریاک در منزل به هیچ عنوان نباید فرد در شرایطی قرار گیرد که مصرف تریاک را به او یادآوری نماید. در نظر داشته باشید که ترک ناگهانی مواد مخدر نیز علاوه بر ایجاد عوارض جدی جسمانی، می تواند بیمار را برای ادامه مسیر سست کند. به این ترتیب، برای اجرای هر چه دقیق تر فرایند ترک تریاک در منزل باید به اصول روانی و پزشکی زیادی توجه نمود تا کمترین آسیب به فرد وارد گردد.
بهترین روش ترک تریاک در منزل
بهترین روش ترک تریاک در منزل روشی است که بتواند بیمار را از نظر روانی و جسمانی به شرایط سالمی برساند. توجه به شرایط پزشکی و روانی بیمار در حین ترک تریاک در منزل از اهمیت بسیاری برخوردار است. کنار گذاشتن ناگهانی مواد، خطراتی مانند سکته یا سنکوپ را می تواند در پی داشته باشد. همچنین گاهی فرد از نظر روانی چنان تحت تاثیر مصرف مواد قرار می گیرد که در مسیر ترک آن، دچار سستی شده و نمی تواند ادامه دهد. بنابراین یادآوری انگیزه های ترک مواد مخدر و به خاطر آوردن اثرات منفی اعتیاد بر زندگی وی باید به طور منظم انجام گیرد.
در واقع، فرد باید بتواند از نظر روانی با مساله ترک تریاک یا هر نوع ماده مخدر دیگری کنار بیاید. سردردهای شدید، استرس و اضطراب بیش از حد، حالت تهوع و استفراغ، تب و لرز و تعریق زیاد، از عوارض ترک تریاک به حساب می آیند. برای ترک تریاک در منزل باید بتوان همه این موارد را به شکلی اصولی کنترل و مدیریت نمود. ترک غیر اصولی اعتیاد و بی توجهی به آثار روانی ترک تریاک در منزل می تواند آسیب های روانی شدیدی به فرد وارد کند. به نظر می رسد که حضور در یک کلینیک ترک اعتیاد و ترک تریاک زیر نظر پزشکان و متخصصان این امر، خطرات احتمالی را به حداقل خواهد رساند.
ترک تریاک در بیمارستان ترک اعتیاد نگین به صورت اصولی
در بسیاری از موارد، افراد به دلایل مختلف مانند عدم توانایی مالی و یا ترس از فرایند ترک، از مراجعه به بیمارستان ترک اعتیاد خودداری می کنند. معمولا این گونه افراد به دنبال روش ترک تریاک در منزل هستند که عوارض خاص خود را در پی دارد. بهتر است بیماران مبتلا به اعتیاد برای ترک تریاک و دیگر مواد مخدر تحت نظر پزشکان و مشاوران قرار گیرند. زیرا کنترل عوارض ترک مانند تب و لرز شدید، حالت تهوع، دردهای شدیدی جسمانی و سردردهای آزاردهنده تنها توسط یک پزشک متخصص قابل انجام است. همچنین مشاوره های روانی باعث می شود تا فرد در طول فرایند ترک، استوارتر به سمت جلو حرکت کند.
بیمارستان نگین یکی از بهترین مراکز ترک اعتیاد در اصفهان است. بیماران محترم می توانند با مراجعه به این کلینیک تحت نظر پزشکان و مشاوران مجرب، فرایند ترک اعتیاد را به بهترین شکل ممکن پشت سر بگذارند. بدون شک ترک اصولی مواد مخدر، اثرات پایدارتری حاصل خواهد کرد.